Det sker i Litnet

 

Litteraturmaskinen tirsdag 26. september

To af Danmarks mest læste og anerkendte digtere mødes, når Søren Ulrik Thomsen og Caspar Eric samtaler med bibliotekschef og digt-entusiast Kent Skov.

Caspar Eric har sine mange læsere blandt de unge. Søren Ulrik Thomsen har gennem mere end 30 år skrevet sig ind i rigtige mange danskeres hjerter. Med andre ord er der lagt op til en lyrisk aften ud over det almindelige. Sågar maden vil blive tilberedt med et lyrisk tvist.

Om Litteraturmaskinen
Litteraturmaskinen er navnet på Odenses litterære scene. Bag konceptet står Odense Bibliotekerne, Litnet, Kulturmaskinen og Bog&Idé i Odense. Arrangementer i Litteraturmaskinen er kendetegnet ved god stemning og mødet med andre litterært interesserede. Vi spiser altid sammen, inden vi går ind i Kulturmaskinens store sal og møder forfatterne. Læs mere og køb billet

Billetpris med spisning: 225 kr. - 200 kr. for medlemmer af Nysgerrig Fyn - 155 kr. for medlemmer af Litnet (medlemskort vises i indgangen).

Tirsdag 26. september kl. 18.30
Sted: Kulturmaskinen, Farvergården, Odense C.

 


 

Café Litnet 3. oktober
med forfatterne Martin Jensen og Morten Vittrup

Morten VittrupMartin JensenMartin Jensen er især kendt for sine historiske romaner, fx Kong Knud-serien og krimiserien om Eske Litle.
I  februar udkom hans seneste roman 'På kanten', der er helt nutidig. Den foregår i det såkaldte udkantsdanmark og er en  fortælling om to vidt forskellige mennesker, der hver har sit at kæmpe med, men som finder en ulige alliance i hinanden. Hans seneste bog 'Overleveren' udkommer 22. september. Denne aften vil Martin Jensen fortælle om sit forfatterskab, læse op af sin bog og besvare spørgsmål.

Vi holder en pause, hvor vi udlodder en bog af hver af forfatterne blandt de Litnet-medlemmer, der er til stede.
Bøgerne er sponsoreret af forlagene.
Vi servere også en let snack, og drikkevarer kan købes i baren.

Morten Vittrup er uddannet journalist og har i en årrække arbejdet som selvstændig journalist under navnet Morten Lund. Han har studeret spansk i Granada i Spanien og boet og arbejdet i Argentina fra 2010-11, hvorfra han også skrev artikler til danske medier.

'Argentineren der kom sejlende på en cedertræsplanke' er Morten Vittrups debutroman og har haft en lang og besværlig fødsel. Den er skrevet på tre kontinenter på tre forskellige computere over en periode på 8 år og har været igennem adskillige gennemskrivninger, inden den udkom i 2016. Morten VIttrup vil denne aften fortælle om bogen, læse op og svare på spørgsmål.

Der er gratis adgang for medlemmer af Litnet, men alle andre er meget velkomne mod 50 kr i entré. Medlemmer af Nysgerrig Fyn dog 30 kr.

Tilmelding er nødvendig her, også for Litnet-medlemmer.

Tirsdag 3. oktober kl. 19
Sted: Studenterhuset, Amfipladsen 6, Odense C.

 


 

Litteraturmaskinen tirsdag 7. november

Maria HellebergDet bliver en aften præget af historiens vingesus i Litteraturmaskinen.

Mest kommer det til at handle om Maria Hellebergs nyeste roman 'Stormene'. Vi er i tiden omkring reformationen, og denne gang er rammen Nordjylland og hovedpersonen Stygge Krumpen.
Det er 'smagsdommer' og meget andet, Adrian Hughes, som samtaler med Maria Helleberg.

Aftenens menu vil blive komponeret med inspiration fra Danmarks- historien.

Om Litteraturmaskinen
Litteraturmaskinen er navnet på Odenses litterære scene. Bag konceptet står Odense Bibliotekerne, Litnet, Kulturmaskinen og Bog&Idé i Odense. Arrangementer i Litteraturmaskinen er kendetegnet ved god stemning og mødet med andre litterært interesserede. Vi spiser altid sammen, inden vi går ind i Kulturmaskinens store sal og møder forfatterne. Læs mere og køb billet

Billetpris med spisning: 225 kr. - 200 kr. for medlemmer af Nysgerrig Fyn - 155 kr. for medlemmer af Litnet (medlemskort vises i indgangen). 

Tirsdag 7. november kl. 18.30
Sted: Kulturmaskinen, Farvergården 7, Odense C.

 


 

Café Litnet med Malte Tellerup tirsdag 28. november

Malte TellerupCafé Litnet har inviteret Malte Tellerup til bl.a at fortælle om sin nyeste roman 'Markløs'.

Litteratur på P1 har interviewet Malte Tellerup om bogen, og det kan du høre her.

Mere information kommer snart, men sæt x i kalenderen.