Det sker i Litnet

 

Café Litnet med Hanne Faldborg og Martin Bager Wulff tirsdag 28. november

Hanne FaldborgMartin Bager WulffLitnet har inviteret 2 fynske forfattere til at fortælle om deres bøger: Hanne Faldborg med sin nyeste roman 'Havets døtre', og Martin Bager Wulff, der fortæller om sin bog 'Vægttab med nosser', der uanset titlen henvender sig til både mænd og kvinder.

Martin Bager Wulff er født i Odense, hvor han stadig bor. Han er 25 år og arbejder som tjener, spiller musik, skuespil og så er han forfatter. I 2015 debuterede han med bogen "Vægttab med nosser: en livsstilskogebog", der er 1. bogi en planlagt serie omhandlende det sværeste i verden: Nemlig at ændre sig!

Martin har i fem år skrevet på en roman om Walther Minum, en tosset fortælling om et ungt menneske, der ikke forstår den verden og den tid, han er blevet indespærret i. Martin håber at få romanen afsluttet i år. I aften vil Martin læse op og fortælle om sit forfatterskab.

TV2 Fyn har interviewet Martin Wulff om hans slankebog her.

Pause kl. ca. 19.40-20. Vi udlodder nogle bøger af forfatterne til de fremmødte medlemmer af Litnet.
Bøgerne er sponsoreret af forlagene Proportion og Septem International.

Vi serverer lidt at spise i pausen. Drikkevarer kan købes.

Hanne Faldborg er vestjyde, men bor i Ferritslev på Fyn. Hun har haft forskellige ledende poster i erhvervslivet og arbejder nu som coach, foredragsholder og forfatter.

Hanne har skrevet ni bøger, bl.a. biografier om Thit Jensen og Jens Otto Krag, en krimi og senest "Havets døtre", der skildrer den nyere danmarkshistorie og præsenterer os for livsværdier, hun mener, vi kan lære af. Den er første bind af to og foregår i Vestjylland. Vi følger to søstre i årene 1917-1967. Hanne vil fortælle om sit forfatterskab og læse op af "Havets døtre".

Der er gratis adgang for medlemmer af Litnet, men alle andre er meget velkomne mod 50 kr i entré. Medlemmer af Nysgerrig Fyn dog 30 kr.

Læg mærke til, at tilmelding er nødvendig her, også for Litnet-medlemmer.

Tirsdag 28. november kl. 19.00
Sted: Studenterhuset, Amfipladsen 6, Odense C.