Det sker i Litnet

 

Litteraturmaskinen tirsdag 13. marts - UDSOLGT

Maren UthaugMød bloggeren, stribetegneren og forfatteren Maren Uthaug, som med sine udtryksfulde og humoristiske striber har fået indprentet sig i danskernes hukommelse. Striberne blev afsættet for to udgivelser i tegneserieformat, men det var med romanen 'Og sådan blev det', at hun for alvor indtog forfattertitlen.
Mød det mangesidede talent, når hun samtaler med Signe Ryge.

Aftenens menu vil være inspireret af forfatterens seneste roman 'Hvor der er fugle'.

LITTERATURMASKINEN er navnet på Odenses litterære scene. Bag konceptet står Odense Bibliotekerne, Kulturmaskinen, LITNET og Bog & idé i Odense. Arrangementer i Litteraturmaskinen er kendetegnet ved god stemning og mødet med andre litterært interesserede. Vi spiser altid sammen, inden vi går ind i Kulturmaskinens store sal og møder forfatterne.

Billetpris med spisning: 225 kr./200 kr. for medlemmer af Nysgerrig Fyn/155 kr. for medlemmer af Litnet (medlemskort vises i indgangen).
Bestil billet

Tirsdag 13. marts kl. 18.30
Sted: Kulturmaskinen, Farvergården 7, Odense C
Arrangør: Odense Bibliotekerne, Kulturmaskinen, Litnet og Bog&Idé i Odense.

 


 

Café Litnet tirsdag 16. maj

Malte TellerupForfatterne Rasmus Dahlberg og Malte Tellerup gæster Café Litnet, fortæller om deres forfatterskaber og læser uddrag af deres seneste bog.

Malte Tellerup er debutant og har skrevet den lille perle 'Markløs' om et par dage i selskab med sin bror, sin familie, sin skilsmisse-barndom og naturen på Syd- og Vestfyn.
Hør indslaget med Malte Tellerup i 'Skønlitteratur på P1'.

Rasmus DahlbergRasmus Dahlberg er katastrofeforsker og forfatter og har skrevet en lang række bøger om katastrofer, kontrafaktisk historie og den kolde krig, herunder værkernerne 'Anvendt historie', 'Det vidste du ikke om Danmark', og 'Danske katastrofer'.

 

 

 


 

Litteraturmaskinen 23. oktober med Dorthe Nors

Glæd jer til denne aften og hold øje med hjemmesiden.